Utställning

Filtering by: Utställning

Dec
7
to Mar 3

Kirsty Mitchell - Wonderland

Den 7:e december slår Fotografiska upp portarna till Kirsty Mitchells sagorike i vinterns stora utställning Wonderland - en dröm att förtrollas och omslutas av under årets mörkaste tid. Wonderlands magiska kreationer och skogsscenerier både berör och fascinerar. Mitchell inledde sitt intensiva, 5 år långa projekt sommaren 2009, några månader efter hennes mammas tragiska död i cancer 2008. Skapandet blev hennes flykt från en smärtsam verklighet, och hon sökte sig tillbaka till den gemensamma sagovärld de hade delat under hennes uppväxt. I skogen runt hemmet lät Mitchell fantasins karaktärer klättra ut framför kameralinsen.
Mer info: https://www.fotografiska.com/sto/nyheter/kirsty-mitchell-wonderland/

View Event →
Vadstena Konstrunda
Sep
14
to Sep 16

Vadstena Konstrunda

Vadstena konstrunda är ett årligen återkommande evenemang, där vi i år är 50 konstnärer som presenterar vår konst. i ateljéer, gallerier, egna hem och historiska rum. Allt på några minuters promenadavstånd i centrala Vadstena. Hitta dina favoriter på den gemensamma utställningen i Rödtornet, Turistbyrån. Missa inte vårt konstlotteri, där vinnarna själva väljer verk på rundan.

Öppet fredag 17.00-20.00 lördag och,söndag 11.00-17.00

https://www.facebook.com/events/1685998464783022/


View Event →
Dokumentärfotosalongen Norrköping
Sep
8
to Nov 18

Dokumentärfotosalongen Norrköping

DOKUMENTÄRFOTOSALONG 2018

För andra året i rad arrangerar Arbetets museum "Dokumentärfotosalongen". 2017 sökte över 90 personer om deltagande och av dessa valdes 39 ut av en jury för att få visa sina bilder.

I år är temat "i väntan på", ett tema som röstades fram av våra besökare i samband med avslutningen av 2017 års Dokumentärfotosalong. Temat är fritt att tolka utifrån Arbetets museums uppdrag som handlar om att skildra människors berättelser om arbetsliv och vardagsliv.

https://www.arbetetsmuseum.se/utstallning/dokumentarfotosalong-2018/

View Event →
Planket STHLM
Aug
18
to Aug 19

Planket STHLM

  • Vitabergsparken stockholm (map)
  • Google Calendar ICS

PLANKET är en offentlig bildupplevelse och folkfest under två dagar med stor bredd inom fotografisk bild. I år samarbetar vi med Nytorgsfesten och Fotomaraton den 18-19 augusti.

Lördag den 18/8 kl. 12:00 är det invigningstal på Lilla Mejtens Gränd och i sju timmar framåt kan ni beskåda alla möjliga genrer inom fotografi, mingla med fotografer och skapa nya kontakter.  Kl. 19:00 plockas verken ner, men bli inte ledsen för det - PLANKET öppnar  igen nästa dag kl. 12:00 med nya fotografer och dess verk.

http://www.planketsthlm.se/

View Event →