Back to All Events

Kirsty Mitchell - Wonderland


  • fotografiska stockholm (map)

Den 7:e december slår Fotografiska upp portarna till Kirsty Mitchells sagorike i vinterns stora utställning Wonderland - en dröm att förtrollas och omslutas av under årets mörkaste tid. Wonderlands magiska kreationer och skogsscenerier både berör och fascinerar. Mitchell inledde sitt intensiva, 5 år långa projekt sommaren 2009, några månader efter hennes mammas tragiska död i cancer 2008. Skapandet blev hennes flykt från en smärtsam verklighet, och hon sökte sig tillbaka till den gemensamma sagovärld de hade delat under hennes uppväxt. I skogen runt hemmet lät Mitchell fantasins karaktärer klättra ut framför kameralinsen.
Mer info: https://www.fotografiska.com/sto/nyheter/kirsty-mitchell-wonderland/

Earlier Event: December 1
Zoom fotoresor - fotodag Göteborg
Later Event: December 8
RAW Fotoutställning - Norrköping