Back to All Events

Månadsmöte

  • 13 Kagagatan Linköping, Östergötlands län, 582 37 Sweden (map)

Hej
Härmed inbjuder vi alla fotointresserade till månadsmöte den 12 mars. Vi kommer b.la. att ha bildvisning med bilder från Namibia av Nettan och Johan Johansson och bildvisning från Photowalken som vi hade den 3 februari information från Intressegrupperna och glöm inte Månadens bild.

Ta alltså med bilder som du vill visa på "Månadens bild". Bilder som du kan förmedla nåt eller prata om hur du gjorde, kanske komma med tips eller om du har någon fråga om bilden eller bara att du tycker den är fin. Vi visar bilderna informellt under fikat/minglet, dvs det är påsiktsbilder som gäller. Enda kravet är att man har tagit dem själv.

Till nästa månadsmöte vill vi få in bilder från senaste Photowalken som var den 3 januari för visning på mötet. Maila över tre bilder till visabild@linkopingsfotoklubb.se senast den 10 mars så hinner vi få med dem till kvällens Powerpoint. Märk bilderna med bildordning och fotograf.


Earlier Event: February 12
Årsmöte