Back to All Events

Månadsmöte med grillning

  • Ekängsdalen och Ullstämmaskogen linköping (map)

Tisdagen den 12 juni är det dags för traditionsenlig grillkväll ute i naturen. Vi kommer återigen att vara vid grillplatsen vid Ekängssjön söder om Vidingsjö.

Ta med det du vill äta och dricka, klubben står för grill och grillkol.Kommer du med bil, svänger du in vid Korpvallarna (i närheten av Vidingsjö) och fortsätter förbi parkeringen vid Fröberget/Tinnerö. Kör vägen fram ca 1 km och ta vänster där det står "Linköpings Brukshundsklubb". När ni kommer fram till brukshundsklubben kör ni förbi och håller höger tills ni kommer fram till grillplatsen. Kommer du med cykel, finns det en grusväg från Middagsgatan/Morgongatan. Och varför inte ta med kameran till dessa natursköna omgivningar!

Varmt Välkomna
Styrelse

Later Event: September 11
Månadsmöte