Smiley face

namn

Smiley face

2018-03-18 Makrofotografering

Klockan 14:30 ses vi på Folkuniversitetet S:t Larsgatan 44, entrè från S:t Larsgatan. I hörnet S:t Larsgatan-Linnègatan Linköping. Lektionssal 12 är bokad och nu på söndag finns jag i entrèhallen och visar till salen. Ta med fotogrejerna, dator, sladdar, papper och penna mm. Hälsar Rune

2018-03-20 Studiecirkel "En Bildberättelse"

kl. 18:30 - 21 Studiecirkel En bildberättelse En studiecirkel i tre delar för den som vill fördjupa sitt berättande med bilder. Alla har vi något att berätta, en resa, en fest, en händelse i familjen, kanske hur vår stad förändrat sig, eller något annat. Men hur tar fotograferar man och väljer ut bilder för att visa på dramatiken i händelsen? När passar det med en översiktsbild och när ska det vara närbild? Hur visar man att någon är arg eller kanske glad? Hur visar man att tiden går? Hur visar man på dramatik och ur det påverkar människor som drabbats?

2018-03-25 Arbetsgruppen Östsvenskan 2019

Linköpings fotoklubb planerar för att arrangera Östsvenskan 2019

2018-03-25 Styrelsemöte

Skicka ett mail till styrelsen om du har någon fråga som rör fotografering, fototeknik, bilder etc. till VÅGA FRÅGA? Så tar vi upp den, frågan, på månadsmötet och försöker att reda ut begreppen. Givetvis hanterar vi frågan anonymt. Ingen fråga är fel att ställa! Det ända felet man kan göra är att inte fråga. Givetvis går det bra att skicka in andra frågor eller förslag till styrelsen också. Förslag till verksamhet tas tacksamt emot. Mejladresser till styrelsen finns under fliken "Kontakta oss"

2018-03-27 Studiecirkel "En bildberättelse"

2018-04-10 Månadsmöte

Träffen börjar kl. 19,00 och brukar hålla på till ca. kl. 21,00 Härmed bjuder vi alla fotointresserade ung som gammal till ett trevligt månadsmöte om bilder och fotografering. I Linköpings fotoklubb är vi allt från nybörjare, amatörer och professionella fotografer. Här kan vi träffas och prata om bilder, kamerateknik, redigering, tid och bländare, ställa frågor, träffa fotografer inom olika genrer och ha det allmänt trevligt. Varmt Välkomna Styrelsen

2018-04-15 Östsvenskan och ÖFD Årsmöte

Östsvenskan 2018 med sedvanlig årsstämma.
Härmed inbjuds alla medlemmar och klubbar som tillhör Östsvenska Fotodistriktet till årets stora fototävling Östsvenskan och Årsstämman, söndagen den 15 april 2018 på Ädelfors Folkhögskola i Holsbybrunn.
Arrangör 2018 kommer att vara Vetlanda Fotoklubb www.vetlandafotoklubb.se